Team tábor - Budapest

Információk

Helyszín: Budapest, III. kerület
Cím: 1037 Kalap utca 1.

III. Kerületi TVE kedvezmény: 20%
Testvérkedvezmény: 15%
2 tábor kedvezmény: 10 %
A jelentkezéskor legfeljebb 1 kedvezmény érvényesíthető!
Kérjük a testvéreket külön regisztrálni!

1 TEAM tábor ára: 65.900.- Ft
1 TEAM tábor ára III. Kerületi TVE kedvezménnyel: 52.700.- Ft
1 TEAM tábor ára testvérkedvezménnyel: 56.000.- Ft

2 TEAM tábor ára: 118.600.- Ft
2 TEAM tábor ára III. Kerületi TVE kedvezménnyel: 105.400.- Ft
2 TEAM tábor ára testvérkedvezménnyel: 112.000.- Ft

Tábor vezetője: Brodarics Tamás
Telefonszám: +36 70 415 1414
E-mail cím: brodarics.tamas@scorets.hu

Minden korosztálynak megvan a maga szükséglete, amit feltétlenül el kell sajátítani, hogy a fejlődési íve töretlen maradjon. Az képzés hatékonyságát növelni tudjuk, hogy ha ebben a korban a játékosok által eddig megszerzett alapokat egy komplex, minden részterületre kiterjedő fejlesztéssel kötjük össze. A táborban töltött hét alatt célzottan egy-egy területet dolgozunk fel, hogy a játékosok a gyakorlások által a lehető leggyorsabb fejlődésen menjen keresztül. Tematikus TEAM programunk kiemelt fejlődési lehetőséget nyújt U12-es, vagy idősebb játékosoknak technikai és kondicionális edzéseinkkel, fejlesztő mentális gyakorlatokkal, illetve gyakorlatias taktikai foglalkozásainkkal.

Ha mindenki jó pozíciót vesz fel, akkor könnyebb egyszerre támadni és védekezni is

Arrigo Sacchi

 

A felállt védelmek bontása a pozíciós játékból a labdaorientált játékstílus alapfeltétele, ami komplex feladat elé állítja a fejlődő utánpótlás játékosokat. Táborunkban azokat az elemeket vesszük végig, amivel a játékosok egyedül és társaikkal együttműködve tudják megoldani az ellenfél vonalai mögé áttörést legyen bármilyen poszton és pozícióban is a játékos.

A táborban felfedezzük a lehetséges passzsávokat a félterületből, az egyéni bontás módjait és ehhez fejlesztjük a döntés képességét is. Hangsúlyt helyezünk a labda nélküli mozgásokra, kiemelten foglalkozunk a támogató játékos szerepével és a harmadik ember futásával. Gyakorlati edzéseink elemeit, tartalmát megtámogatjuk videós anyagokkal is. Emellett kreatív, taktikai feladatokat is adunk a játékosoknak, hogy megértsék a mozgások miértjeit. 

Jelentkezés