PSZICHOLÓGIAI FOGLALKOZÁS

Program leírás

A sportolók életében elengedhetetlen fontossággal bír többek között a mentális felkészülés is. Legyen szó például az FC Barcelonáról, az FC Bayern Münchenről vagy a Paris Saint-Germain futballcsapatáról, a sztársportolók életének mindennapos részét képezik a fizikai edzések mellett a mentális fejlesztések is. Célunk, hogy a leendő, feltörekvő sportolóink is részt vehessenek olyan foglalkozásokon, melyek hozzájárulnak pszichológiai jóllétük fejlesztéséhez.

Egyéni tanácsadásaink keretében bizalmi légkört teremtünk sportolóinknak, mely által lehetőségük nyílik őszintén megnyilvánulni elakadásaikról, aktuális problémáikról mind a pályán, mind a pályán kívül történtekkel kapcsolatosan. Ezen nehézségek áthidalásában nyújtunk segítő kezet tanácsadásaink során, mely folyamat végén a sportolók már önállóan is képessé válnak arra, hogy megküzdjenek az esetlegesen felmerülő akadályokkal.

A csoportos foglalkozások során pszichológus szakemberként fő célunk, hogy a gyermekek és serdülők képessé váljanak a társaikkal való együttműködésre, a csapatmunkában való részvételre, továbbá a pozitív gondolkodás és hozzáállás által elérjék az optimális önbizalom szintjét, mely kihatással van mind a sportolók, mind a csapat teljesítményképességére. Mindemellett tréningünk során a résztvevők olyan játékos feladatokban is részt vesznek, melyek által fejlesztésre kerül a figyelem és koncentráció, a szorongást és stresszt okozó szituációk kezelése és oldása.

Az egyéni és csoportos foglalkozásaink keretében olyan módszereket adunk a gyermekek kezébe, mely technikák elsajátításával a játékosok képesek lesznek olyan többletenergiákat is felszabadítani magukban, melyek által kiszélesíthetik teljesítményük határait. A mentális fejlesztéssel hozzájárulhatunk a gyermekek és serdülők pszichés jóllétének fejlődéséhez, egyúttal kitűzött céljaik, sikereik eléréséhez.

Kapcsolatfelvétel