Nyári tábor - Budapest

Információk

Helyszín: Budapest, III. kerület
Cím: 1037 Kalap utca 1.
 

Helyszín: Budapest, XII. kerület   
Cím: 1122 Városmajor utca 71.

III. Kerületi TVE kedvezmény: 20%
Testvérkedvezmény: 15%
Több táborba jelentkezés esetén kedvezmények
A jelentkezéskor legfeljebb 1 kedvezmény érvényesíthető!
Kérjük a testvéreket külön regisztrálni!

Tábor vezetője: Brodarics Tamás
Telefonszám: +36 70 415 1414
E-mail cím: brodarics.tamas@scorets.hu

Szezonálisan megrendezett, tematikusan felépített táboraink kiemelt célja a játékosok egyéni fejlesztése, technikai, mentális és kognitív területen, 5-12 éves korosztályban. Kis csoportos szintnek- és korosztálynak megfelelő, változatos edzéseinken vidám hangulatban, rengeteg meccsjátékkal fejlődhetnek a játékosok. 

A szakmai fejlődés mellett kiemelt figyelmet fordítunk a mentális jóllétre, hogy a gyermekek képesek legyenek társaikkal együttműködni, csapatban dolgozni, továbbá a pozitív gondolkodás és hozzáállás által elérjék az optimális önbizalom szintjét, mely kihatással van a sportolók pályán mutatott teljesítményére és pályán kívüli sikerei is. Szakképzett edzők mellett a pozitív hangulat jókedv és a vidámság garantálja, hogy a játékosok valódi táborélménnyel gazdagodnak az eltöltött STS- futballtáborokban.

Nyári táboros edzéseinken ezúttal két kiemelt témával találkozhatnak a játékosok. Lövéstechnikai- és fejlesztő edzéseinken nem csak külön foglalkozunk a lövések helyes technikájával, erejének és pontosságának növelésével, de nagy szerepet kap az egy 1v1 elleni játék, amit segíti a játékosokat, hogy csellel lövőhelyzetet alakítsanak ki maguknak.

Több ezer tudatos labdaérintés,különböző játékhelyzetek, az edzések céljának megfelelő meccs szituációk és az elmaradhatatlan Scor3 bajnokság vár a rátok Score-táborunkban.

score_price_matrix_v3 (1)

Jelentkezés