Nyári tábor - Cegléd

Információk

Időpont: 
Helyszín: 
Cím:
Ár: 
Testvérkedvezmény: 20%
A jelentkezéskor legfeljebb 1 kedvezmény érvényesíthető!

Tábor vezetője: Széchenyi Márton
Telefonszám: +36 30 785 9777
E-mail cím: szechenyi.marton@scorets.hu

Szezonálisan megrendezett, tematikusan felépített táboraink kiemelt célja a játékosok egyéni fejlesztése, technikai, mentális és kognitív területen. Kis csoportos szintnek- és korosztálynak megfelelő, változatos edzéseinken vidám hangulatban, rengeteg meccsjátékkal fejlődhetnek a játékosok. 

A játékosok a játékhelyzetek gyors felismerése és technikai képzettségük miatt megfelelő a lehető legrövidebb idő alatt, a megfelelő érintésszámmal oldják meg a felmerülő játékhelyzeteket.

A szakmai fejlődés mellett kiemelt figyelmet fordítunk a mentális jóllétre, hogy a gyermekek képesek legyenek társaikkal együttműködni, csapatban dolgozni, továbbá a pozitív gondolkodás és hozzáállás által elérjék az optimális önbizalom szintjét, mely kihatással van a sportolók pályán mutatott teljesítményére és pályán kívüli sikerei is. Szakképzett edzők mellett a pozitív hangulat jókedv és a vidámság garantálja, hogy a játékosok valódi táborélménnyel gazdagodnak az eltöltött STS- futballtáborokban.

Nyári táboros edzéseinken ezúttal két kiemelt témával találkozhatnak a játékosok. Lövéstechnikai- és fejlesztő edzéseinken nem csak külön foglalkozunk a lövések helyes technikájával, erejének és pontosságának növelésével, de nagy szerepet kap az egy 1v1 elleni játék, amit segíti a játékosokat, hogy csellel lövőhelyzetet alakítsanak ki maguknak.

A cselek tanulásánál nem csak a mozdulatot tanítjuk a játékosoknak aprólékosan, hanem a játékhelyzetek felismerését, felmérését és a cselek megfelelő helyzetben való alkalmazását is. A játékos a támadó harmadban egy-egy csel használatával emberfölényt tud kialakítani, amit lövéssel is be tud fejezni.

A lövések tanulásánál részletességgel gyakoroljuk a helyes test- és lábtartást, több lövési technikát is bemutatunk, ami a legideálisabb egy-egy csel alkalmazása után.
Több ezer tudatos labdaérintés,különböző játékhelyzetek, az edzések céljának megfelelő meccs szituációk és az elmaradhatatlan Scor3 bajnokság vár a rátok Score-táborunkban.

Jelentkezés