Nyári tábor - Kecskeméti régió

Információk

Helyszín: Kecskemét, Csabay Géza Krt 1/a, Széktói Stadion

Helyszín: Helvécia, Petőfi Sándor utca 24.

Helyszín: Kiskőrös, Dózsa György utca 46.

Helyszín: Lakitelek, Fenyő u. 1, Tősfürdő

Egyesületi kedvezmény: 12,5%
Testvérkedvezmény: 15%
Több táborba jelentkezés esetén: 10%
A jelentkezéskor legfeljebb 1 kedvezmény érvényesíthető!
Kérjük a testvéreket külön regisztrálni!

1 tábor ára: 37.900.- Ft
1 tábor ára Egyesületi kedvezménnyel: 33.200.- Ft
1 tábor ára testvérkedvezménnyel: 32.200.- Ft

2 tábor ára: 68.200.- Ft
2 tábor ára Egyesületi kedvezménnyel: 66.300.- Ft
2 tábor ára testvérkedvezménnyel: 64.400.- Ft

3 tábor ára: 102.300.- Ft
3 tábor ára Egyesületi kedvezménnyel: 99.500.- Ft
3 tábor ára testvérkedvezménnyel: 96.600.- Ft

Szezonálisan megrendezett, tematikusan felépített táboraink kiemelt célja a játékosok egyéni fejlesztése, technikai, mentális és kognitív területen. Kis csoportos szintnek- és korosztálynak megfelelő, változatos edzéseinken vidám hangulatban, rengeteg meccsjátékkal fejlődhetnek a játékosok. 

A szakmai fejlődés mellett kiemelt figyelmet fordítunk a mentális jóllétre, hogy a gyermekek képesek legyenek társaikkal együttműködni, csapatban dolgozni, továbbá a pozitív gondolkodás és hozzáállás által elérjék az optimális önbizalom szintjét, mely kihatással van a sportolók pályán mutatott teljesítményére és pályán kívüli sikerei is. Szakképzett edzők mellett a pozitív hangulat jókedv és a vidámság garantálja, hogy a játékosok valódi táborélménnyel gazdagodnak az eltöltött STS- futballtáborokban.

Nyári táboros edzéseinken ezúttal két kiemelt témával találkozhatnak a játékosok. Lövéstechnikai- és fejlesztő edzéseinken nem csak külön foglalkozunk a lövések helyes technikájával, erejének és pontosságának növelésével, de nagy szerepet kap az egy 1v1 elleni játék, amit segíti a játékosokat, hogy csellel lövőhelyzetet alakítsanak ki maguknak.

Több ezer tudatos labdaérintés,különböző játékhelyzetek, az edzések céljának megfelelő meccs szituációk és az elmaradhatatlan Scor3 bajnokság vár a rátok Score-táborunkban.

Jelentkezés