Őszi tábor - Kecskemét

Információk

Időpont: 
Helyszín: Kecskemét
Cím: Csabay Géza Krt 1/a Széktói Stadion
Ár: 
KTE LA kedvezmény (15%)
Helvéciai SE kedvezmény (15%)
Testvérkedvezmény: 20%
A jelentkezéskor legfeljebb 1 kedvezmény érvényesíthető!

Szezonálisan megrendezett, tematikusan felépített táboraink kiemelt célja a játékosok egyéni fejlesztése, technikai, mentális és kognitív területen. Kis csoportos szintnek- és korosztálynak megfelelő, változatos edzéseinken vidám hangulatban, rengeteg meccsjátékkal fejlődhetnek a játékosok. 

A játékosok a játékhelyzetek gyors felismerése és technikai képzettségük miatt megfelelő a lehető legrövidebb idő alatt, a megfelelő érintésszámmal oldják meg a felmerülő játékhelyzeteket.

A szakmai fejlődés mellett kiemelt figyelmet fordítunk a mentális jóllétre, hogy a gyermekek képesek legyenek társaikkal együttműködni, csapatban dolgozni, továbbá a pozitív gondolkodás és hozzáállás által elérjék az optimális önbizalom szintjét, mely kihatással van a sportolók pályán mutatott teljesítményére és pályán kívüli sikerei is. Szakképzett edzők mellett a pozitív hangulat jókedv és a vidámság garantálja, hogy a játékosok valódi táborélménnyel gazdagodnak az eltöltött STS- futballtáborokban.

Őszi táborunk kiemelt témája a labda megtartása egyénileg és a csapattársakkal együttműködve is. Edzéseinken a helyes passzolási technikát oktatva, összejátékokat építve, különböző egyéni irányváltásokat, fordulásokat tanítva fejlesztjük a játékosok nyomástűrő képességét.

Több ezer tudatos labdaérintés, különböző játékhelyzetek, az edzések céljának megfelelő meccsszituációk és az elmaradhatatlan Scor3 torna vár rátok Score-táborunkban.

Jelentkezés