NYÁRI TÁBOR

Információk

Helyszínek és időpontok: 

  • Mogyoród (2146, Sport út)
    2023.07.03-07.
    2023.07.10-14.

Árak és kedvezmények:

  • 1 hét: 35.900.-Ft
  • 2 hét: 61.900.-Ft 

Egyesületi kedvezmény: Mogyoród KSK játékosoknak a teljes árból 5.000.- Ft/tábor

Testvérkedvezmény: 20%

A testvérkedvezmény nem vonható össze az egyesületi kedvezménnyel!

Tábor vezetője: Rózsa Zoltán
Telefonszám: +36 30 202 5008
E-mail cím: rozsa.zoltan@scorets.hu

Szezonálisan megrendezett, tematikusan felépített táboraink kiemelt célja a játékosok egyéni fejlesztése, technikai, mentális és kognitív területen. Kis csoportos szintnek- és korosztálynak megfelelő, változatos edzéseinken vidám hangulatban, rengeteg meccsjátékkal fejlődhetnek a játékosok. 

A játékosok a játékhelyzetek gyors felismerése és technikai képzettségük miatt megfelelő a lehető legrövidebb idő alatt, a megfelelő érintésszámmal oldják meg a felmerülő játékhelyzeteket.

A szakmai fejlődés mellett kiemelt figyelmet fordítunk a mentális jóllétre, hogy a gyermekek képesek legyenek társaikkal együttműködni, csapatban dolgozni, továbbá a pozitív gondolkodás és hozzáállás által elérjék az optimális önbizalom szintjét, mely kihatással van a sportolók pályán mutatott teljesítményére és pályán kívüli sikerei is. Szakképzett edzők mellett a pozitív hangulat jókedv és a vidámság garantálja, hogy a játékosok valódi táborélménnyel gazdagodnak az eltöltött STS- futballtáborokban.

Nyári táboros edzéseinken ezúttal két kiemelt témával találkozhatnak a játékosok. Lövéstechnikai- és fejlesztő edzéseinken nem csak külön foglalkozunk a lövések helyes technikájával, erejének és pontosságának növelésével, de nagy szerepet kap az egy 1v1 elleni játék, amit segíti a játékosokat, hogy csellel lövőhelyzetet alakítsanak ki maguknak.

A cselek tanulásánál nem csak a mozdulatot tanítjuk a játékosoknak aprólékosan, hanem a játékhelyzetek felismerését, felmérését és a cselek megfelelő helyzetben való alkalmazását is. A játékos a támadó harmadban egy-egy csel használatával emberfölényt tud kialakítani, amit lövéssel is be tud fejezni.

A lövések tanulásánál részletességgel gyakoroljuk a helyes test- és lábtartást, több lövési technikát is bemutatunk, ami a legideálisabb egy-egy csel alkalmazása után. 

Több ezer tudatos labdaérintés,különböző játékhelyzetek, az edzések céljának megfelelő meccs szituációk és az elmaradhatatlan Scor3 bajnokság vár a rátok Score-táborunkban.

A tábor tartalma:
 
– Háromszori étkezés: reggeli snack, ebéd és uzsonna
– Napi két edzés szakképzett edzők vezetésével 
– Minden nap meccsjáték
– Pszichológiai foglalkozás 
– 3v3 elleni játék- Score kupa 
– Ajándék Score Training System mez és oklevél
Football Craze Store webshop kupon
 

Napi program:

– 7:45 – Érkezés
– 8:00-8:45 – Reggeli
– 9:15-11:15 – Délelőtti edzés
– 11:30-12:30 – Ebéd
– 12:30-13:00 – Pihenő
– 13:15-15:15 – Délutáni edzés
– 15:15-15:30 – Uzsonna
– 15:45 – Távozás

Jelentkezés